Sunday, September 27, 2009

tata sumeeee..

arini aku lek perak da..
akan amek sume result mid exam aku..
tatau la cane an..
tp jemaat aku akan lek gombak lek..
ahad tu majlis lom abes aku da kene rushing lek perak lek..
tu pon ip aku larat ngan keadaan aku yang tak seberape nak sehat nih..
kalo tak,,
aku terpakse la coti senin tuh..
aku lek naek bas je..
malas nk kaco pemly aku yang tgh bz uruskan akak aku kawen..
nak g pudu pom aku naek tren aja..
sobss..
sangat rase di abaikan..
ahhahaha..
salamss..

5 comments:

Samaira said...

tata en capri
x sehat ekk
wish u get well soon ekk

miss chekleen said...

peh,ko bukannye x sehat,p kurang kaseh syg..hahaha...
sian lak aku dengo cite dakcapri neh..
isk3.....ahakz~

riss mazhab telili said...

tataa ahdekk

PROFkusut said...

bye cap!!!

aku harap ko tabah


hueheuheuheuehuee

capri said...

samaira..
masehh..
da sampai da..
hehhehe..

chekleen..
hoh hoh hoh!!!
ko mmg an..
cisss..

ahkak..
tata..
tp now adek da sampai..
heheheh

propp ni same je ngan chekleen..
hohhh!!
tata..
kakakak..
aku da sampai weh..