Monday, April 12, 2010

untuk korang yang bergelar ahli nkumpulan..

seronok tengok dorang..
buat kerja samesame..
semua tahu buat..
semua maenkan peranan..
even dah sampai mase kat si programmer untuk buat kerja..
still yang laen turon padang..
dudok samesame..
sedangkan semua rumah jaohjaoh..
masengmaseng bagi idea yang terlintas..
masengmaseng cube berfikir..


tapi aku?
just buat kerja sorangsorang..
padahal dudok dekat giler..
sangat dekat tapi sayang..
semua buat hal masengmaseng..
tade langsong tolong aku..
tolong bagi ieda jugak..
just tunggu aku panggil untuk bertanye..
tu pon semua tak boley nak menjawab..


aku tak kesah pon kalau korang tak reti maen adobe tuh..
aku tahu ramai yang tatau dan aku jugak tatau..
aku just cube buatbuat tahu..
tapi taley ke sekurangkurangnye korang dudok kat samping aku?
teman aku buat kerja?

teman aku untuk cakap salah aku ambek font..
teman aku untuk tolong susah senang aku buat kerja?


rase nak marah biler aku buat kerja tapi korang kat tempat laen..
rase nak ngamok biler aku buat salah tapi korang tade untuk nasehat..
lagi rase nak ****** biler aku buat kerja korang sedap on9 atau buat kerja laen..


aku dok sesorang tanggung sesorang..
cube kalau korang kat tempat aku..
aku pon tak pandai macam korang dalam hal macam ni..
kite samesame rase la kan..
ni tak..
semua lepas tangan..
tunggu aku habes buat kerja aja..


korang tak rase macam group mereka seronok ke?
yang jaoh datang buat kerja samesame..

dok tengok semua..
samesame gelak ketawa kalau berjaya..
samesame bersedey dan tensyen kalau salah buat..


p/s::maaf kalau ayat aku melampau.. :(

10 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hmmm npe ni dakni?huhuhu
sy lg suke buat keje sorg2..huhu
;)
chill ok ;)

Wanita Mutalib said...

owh kakak selalu kena cam tu dik..


kakak igt lagi dulu,
kalu individu pun,
assignment yang kakak dah hantar,
letak luar bilik lecturer,
tapi ada orang amik and tiru..


nasib baik lecturer mmg tau kakak jenis antar awal..


mcm2 jenis orang dik..

sabar ye :)

wanie said...

kesian nye kau..
urm..
aku paham perasaan kau..

rossoneri said...

hmmm perkara biasa...dah selalu sejak skolah menengah lagi, sjak form 2 lagi..tu psl kita xsuka kerja group..sstgh org je yang okey

Misz Pinkie Winkie said...

xmo sedey-sedey yer

amie said...

cik gule2 kapas,,
hukhukk..
dakni sedey..
:(

amie said...

kak wanita,,
:((

amie said...

wanie,,
mekasey..
:((

amie said...

rossoneri,,
same..
tak saba nak sem depan..
keje sorang..
:(

amie said...

misz pinkie,,
:((