Tuesday, April 6, 2010

kene marah dengan pect.. :(

pagi tadi bangon aku ok aja..
pergi kolej dengan hati yang tenang even mengatok tahap gaban..
sampai aja aku nye sesi pembelajaran director ok..
then makan masok kelas lek blaja..

sampai subject last harini aku ok lagi..
aku masih membantu kawan sebelah membuat kerja..
coz aku punye comp dah dari last week aku taley kejar..
first maseh aku aku maseh paham..
biler dah last macam kelas nak abes mule lah segalanye..

lect dah ok sambong minggu depan..
ok lah kan..
aku pon bukak game solitare..
time tuh ramai dah tutop lappy nak simpan..
tetibe lect aku pasan aku maen game..
die marah plak kannnnnn..
sob sobssss..
sedey weh sebab aku aja lect aku tak bagi 1 kelas tips untuk quiz next week..
ekceli bukan aku sorang yang die pasan maen game..
tapi mybe sebab aku maen waktu tuh so aku terase lebey la..

aku ngadu kat dak gedik tapi jadi laen lak..
dah aku memang tade mood then die lak cakap padan muke..
aku jadi macam da lah malas nak ngadu lagi..


p/s:: kesimpulan sekarang aku tade mood sesangat..