Thursday, April 8, 2010

gosip budak baru beromen.hahahahaha

bosan menyelubungi aku..
kene tunggu sampai jam 4.3opm untuk sampai ke kelas yang kedua..
gap yang bapaks lah panjang..
jap g kelas tuh akan berjumpa dengan lect yang **** itu..
ouh aku sangat kemalasan yang teramat..


now kat perpustakaan perpustakaan ok..
bukan dok bace buku tapi dok on9..
sambel on9 sambel maen game kat cafe..
then maen solitare dan semua lah..
langsong tak buat kerje yang bertimbun..
next week kene hantar project kalau tak silap aku..
then next week lagi kene hantar lagi 1 project..
pastu next week nye lagi kene hantar lagi 1 project..
dah abes semua kene pokus kat exam pulakkkk..


eh eh nak gosip..
wkakkaka macam syial lah kau amie..
tak macho langsong dok bergosip bagai dalam blog..
ahh ape kau heran kan..
blog aku hal aku lah..


kami kan sedang lepaklepak dalam perpustakaan tercinta ni kan..
tercinta kah?
kat satu sudut nih ade lah kapel tu kan..
budak junior lah..
wokk saket mate aku tengok..
dak laen semua pon tengok mende yang same..
dok berurot bagai kan..
alahai penat ye dok kat kolej nih???
padahal kau berdua dok berkepit sepanjang mase tak ingat dunie..
sampai saket aja mate semua orang..


then aku pergi lah kat meja dorang dudok aku cakap kat kawan aku "weh mpp(majlis perwakilan pelajar) mane eh?"..
padahal member aku tuh yang mpp..
teros kapel bagai pinang di belah 1o itu bangon dan berambos..
hahhh amek kau..
weh budak kecik yang baru nak naek..
kau kalau nak beromen pon kau pergi lah tempat laen..
cube kau pergi tepi tangge ke kat bawah tanah ke ape..
ni kat tempat orang cari ilmu..
ape ke jadah nye kan..


p/s::kerinduannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

13 comments:

Wanita Mutalib said...

dalam library pun nak wat hal?


yek!!!

amie said...

ekekeekk kak wanita,,
tu lah..
tatau malu je..
iskk

Aiza said...

hahahahaha.. *ooops , trbaca post tak senonoh dak amie.. ishk !

sI tEDI said...

kat library pun nak bergosip dlm blog!
ekekekke

rossoneri said...

mula2 xpaham, amenda dorg dok buat dlm library tuh (dgn penuh innocent baca xpaham hahahahaha)...

sweet.ants said...

isk..
dunia akhir zaman..
amie, jg diri anda

amie said...

adekk,,
post tak lucah?
hohhh

amie said...

dak tedi,,
ekekekek..
opkos lah kan uolls..
hahaha

amie said...

kak sweet ants,,
hehehe..
jage diri?
mekasey kak..
:)

embun d tengah malam said...

np tak sound jer,,hehehhe

eD's photography said...

hahaha...nakalnye hang amie..
x puas dorg nak ehem2..
ahahaha..

gud2....:P

amie said...

embun,sound?
kang abes sume junior dok benci dakni..
hahahaha

amie said...

ed,
hahahhaha..
dah tu dok bermanje kat situ plak kan..
da banyak gak aku dengar citer dorang kat kolej..
pompuan tu muke inesen tp mandi kat ken dok belakang laki tu bagai..
tak hormat doh..
nak puas ehemehem pi dok bawah tangge nun..
hahahah