Monday, April 12, 2010

kau yang @#^$(&^*^

kau tahu tak kerja?
aku penat buat kau..
aku penat tahan diri aku dari maen kucen yang baru datang umah aku nih..
aku penat tahan diri aku dari on9..
aku penat tahan pale aku dari fikir pasal kau..
aku penat tahan diri aku dari buat ape ape pon yang aku suke..
tapi kau buat hal kan..




malam ni ak memulakan niat untuk buat kerja..
buat project aku yang macam syial banyak tak tahan nye..
minggu ni pasang harapan nak buat project web site sampai siap..
kalau boley malam ni gak..


aku tak meset dak gedik langsong..
aku tak pegang fon aku langsong..
aku just buat kau dan tumpukan sepenuh perhatian aku kat kau..
mase aku hanye untuk kau paham tak kerja?


pas aku dah buat siket punye banyak..
da nak siap dah pon..
kau boley pulak pergi menghilangkan diri macam tu aje kan..
memang babi lah kau!!!!


rase nak menanges aja aku rase..
aku penat paham tak fikir nak buat kau macam mane..
da lah aku kene edit kau dari awal balek..
buttons banner isi content semua aku sendiri yang kene harong..
yang kene taep yang kene fikir yang kene buat..


tak kesian langsong kan kau kat aku..
penat lelah aku buat kau..
untuk dapat hasilkan kau terbaek even aku tak pandai..
aku cube jugak buat yang diri aku ni pandai..
jumpe lect susahkan dorang ngajar aku balek..


tak fikir ke penat aku buat semua nih?
kau tahu kenape aku semangat giler nak tunjuk kau time present haritu?
sebab aku yang buat kau..
banyak yang aku dapat untuk ubah kau tapi aku tak kesah..
sebab aku suke kene macam tuh.



banner,pic semua pon kene komplen yang negative tapi aku maseh tak kesah..
aku rela aja kene buat kan balek semua nyaaaaaaaaa..
tanpe ade sorang pon yang dudok side aku..
untuk tolong aku dan bagi nasehat..
just biler aku dah siap baru akan ade yang cakap itu ini tak kene..
tahu tak nak edit balek itu satu mende yang susah?
tatau sebab aku aje yang ade dengan diri aku time aku buat kau..




now kau buat hal dengan aku..
so untuk malam ni itu saje lah okay?
aku dah malas nak hadap kau lagi..
tengok la biler pulak aku rajen nak hadap kau..
dah malas untuk fikir tentang markah sedangkan orang laen pon buat tatau aja..


p/s:::mood kelaot

10 comments:

Mr feckry said...

wa lu lepas garam nampak

sweet.ants said...

dugaan bila bergelar student...
sbr laa..stress akn mnjadi2 bila kite marah...mngucap byk2

sugar2 kapas strawberry said...

huhu...pnh merasa cmni..
tmbh2 bila esemen dreject.rsa mo quit stdy je ;(
pape pon cahiyok2 ;)))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

h0i napainnnnnnnnnnnn ?

rossoneri said...

lol, tarik nafasssssssssssssssss...
lepassssssssssssssssssssssss xkiralah ikut mana...hohohohooo

amie said...

mr,
lebey kurang la..
heheh..
:)

amie said...

sweet ants,,
thanks..
:)

amie said...

cik gulegule kapas,memng rase nak benti da nih..
:(

amie said...

cik lolly,,
:((((

amie said...

rossoneri,,
kekeke..
:)