Friday, April 16, 2010

aku sesat di kualan lumpur..

salam jumaat dan salam tengahari yang muliaaa..
wahhh happy nih..
even malam tadi cube tido dari jam 12 sampai 3am baru lelap mate aku..
ni kalau kat umah perak kompem aku tak bangon lagi dan aku agak bebudak kat umah sane pon mesti tak bangon lagi kannnn..
erkk tu kalo korang tade kelas lah..
hekhekkkk..


weh nak citer mende yang sengal nih..
semalam balek kL naek bas konsertium itu..
memang aku salu naek bas tu pon..
otw tu aku terlelap tak ingat dunia punyeee..
yela lame tak tido dalam e-kon kan..
pastu disertai dengan hujan lebat mencurahcurah kebuni bertuah nih..
sedang lena dibuai kesejukan tak tahan aku terkuzut coz abg kat sebelah aku dudok kejot aku..
ekceli aku dudok sit single tapi kat sebelah tu la abg tu dudok..
die dudok sit berdue..
bukak mate die cakap dik,air tu..
aku tengok kat sua aku dah basah!!!!
wtf lahhhh..
iskk iskkk tak senonoh weii..
hahahhaha mesti ade yang dah fikir laen air ape..
ke fikir aku tido sambel mimpi basah?
muahahahah
dah dah amie..
itu air bas la..
bas tu boley pulak bocor kan..
menitiknitik air tu kat suar aku..
sobsss..
terpakse la aku dudok menyenget siket dari yang asal..


ok then turon kat bukit jalil..
kan pudu dah tutop coz ubah suai kot..
dan aku nak mengatakan sesuatu di sini yah..
pudu di tutop sangat lah menyusahkan untuk orang macam kami nih..
ok dah..
kat bukit jalil turon depan lrt star..
first time okay aku naek..
so agak kelam kabot coz tade pengalaman..
dan untuk pengetahuan kamu aku dan kawan aku sesat..
ekceli dah naek..
bapak aku soh naek samapi sentul timur..
dah beli tiket yang betol dan naek tren yang betol..
sampai kat chan seow lin kot name tempat tuh..
die cakap pertukaran jalan ke ampang amek tern kat 2a..
kami pon teron lah dengan tade rase bersalah..
then naek kat tern 2a itu..
aku ngan member aku dah rase macam tern tu pergi balek ke bukit jalil..
ok then turon kat cheras..
tanye pakcik polis tu tren mane pergi sentul timur..
pakcik tu cakap tren yang kami naek first tadi..
macam syialll..
tunggu lek tren pergi sentul timur tuh then rase tanak turon coz takot salah tempat lagi..
mauahahahah..


macammacam jadi kat kami semalam..
tapi seronok aja..
now dah ade kat gombak..
kakak aku je macam tak suke aku balek coz aritu kan aku pernah sound die..
tape la asal mak ayah aku ok..
bangon aja dak gedik kol..
sukesukesuke..
:))


p/s::nak tengok citer titansss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 comments:

Aiza said...

ishk2.. anak teruna kul 12 bawu bgn ? tsk tsk !

Mr & Mrs Mikko said...

lucu gak kan kalo sesat2 neyh..
muka sorg2 pown mst cuak jew..

huhu...

Aidi-Safuan said...

sesat di "kualan" lumpur? menarik tajuk tuh. :p

amie said...

adek,,
kekekekek..
:)

amie said...

mikko,,
hahahahaha..
tau ape..
sesat kat kawasan sendiri..
iskk

amie said...

aidi,,
sobsss..
salah eja lahhh.
hohohoho

rossoneri said...

xsuka naik star..sampai skrg xreti,hahaha..stiap kali naik star mesti tanya pakcik guard..

Mr feckry said...

lu minta maap la kat akak lu

sugar2 kapas strawberry said...

hoho..pantang bus aircond bocor!

sweet.ants said...

xpeee sesat2 still dl malaysia.. ;p

Fida Jai OWN said...

apakah ... sesat pulak .. huk3

amie said...

rossoneri,,hahahaha
kite serupaaaa

amie said...

freckry,malasssss

amie said...

cik gule2 kapas,mcm penah kene aja?

amie said...

sweet ants,,
kekekeke

amie said...

fida,,
klaka kan/
kekekeke