Thursday, April 1, 2010

entry khas untuk dak gedik..:)



dak gedik,,
rindu paham?
rindu sangat tahu tak?

u dah mule sebokkkkkkkkk..
u kan dah cakap dari semalam yang u akan bz..
tapi tatau nape asek tengok fon aja..
tunggu meset dari u tapi tade 1 meset ponggg..
arghh rase nak marah..
ok then i try kol u..
tapi u tak angkatt..
rindu nak dengar suare u..
dah i marahmarah baru time u lunch nak kol i..
dengar je suare u ingat nak tunjok ego tapi tak muleyyy plak..
hahahhaha..
pandai buat suare manje kan gedik..
ouh tergudes sudaa..
wek wek wekkkk..


tadi dengar suare u lagi..
sukeeee biler u  tanak letak time i cakap bye..
hahahaha
lame okay tak dengar u gelak n majok gedikgedik..
time i buat berdengkur mase u citer tuh..
suke lak aih..
majok majok majok..
tapi tak pon kan..
sebab u eksaited lebey nak ngadu yang u dok opis baru tu tak best..
nak ngadu kat i..
lalallala
esok ikot macam i cakap ok?
jumpe bos then gtau die yang bF u nih soh tuka u tempat lame..
die dengar tu mesti die tuka..
tak caye try buat..
hauhauhauha


okay now u percaye i rindu u?
cakap i tipu siap ok?

mushh mushh mushhhhh..




p/s:::ily thissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss muchhh!!!

26 comments:

embun d tengah malam said...

:)

eyma said...

tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ekeke..

adehh ..mmg bz la you kene tuka kat c2 ..huhu ..

imy more la ngadaaa!!
ily thissssssssssss muchh???hikk :)
how muchhhhhh???? :P

amie said...

embun,,
:)

amie said...

dak gedik,,
thisssss much lahh..
manyak sangatttttttttt

ika honey bunny said...

suhwiittt.. :)

Aus MeLankoLik said...

Hahahak ,
wei asal x letak watermark ..

teh'a said...

i wish my bf ckp cmnie..
tpi..dia sllu,always snyap x meluah kn pape dia rse!!!
grrrr....
erk..upssss....
sye ade bf ke? hahaha...

Lyana Hisham said...

alala :)

Fida Jai OWN said...

awwww ... huhu ... i miss my sayang jugak niii... dia pon dalu cakap cam tu .. fy mmg slalu tanak letak walau pun da cakap bye2 ke ap ke ... macam tak sampai aty nk ltak .. huk3

Aiza said...

alolololo.. switnyaaaaa.. kekeke

cik bunbun said...

hahaha. gud;)

amie said...

ika,,
mekasey..
:)

amie said...

aus,,
watermark tu ape?
huhuhuh

amie said...

teh'a,,
die akan cakap 1 day nanti ok?
:)

amie said...

llalallaal lyana..
:)

amie said...

fida,,
kekkekeek..
eh tak sampai ati nak letak?
gagaag

amie said...

adek,,
mekasey..
:)

amie said...

cik bunbunn,,
:)

Mis Erika said...

amboi rndunya diaaaaa..hehehe :)

amie said...

mis erika,,
rinduuuuu sgt..
hahhaha..
:)

sweet.ants said...

huh

jelousy ;(

blueCITY® said...

so sweet...

=)

aieOreo said...

uhuh..
sweet :)

amie said...

sweet ants,,
kekkee..
jeles ape tuh?
lalalala

amie said...

bleu,,
mekasey..
:)

amie said...

oreoo,,
mekasey..
:)