Saturday, April 10, 2010

memerluakn bantuan sesiapa tahu adobe flash

da lame tak update..
biar blog ni bersawang..
dan dengan tak sengaja telah membiarkan blog ni pengujung nye menurun..
tak sangaje tapi tade alasan yang kukuh,,
hanye kemalasan melanda..
nak buat ape pon sudah kemalasan..


semalam kebosanan..
balek dari kolej untuk belajar buat link gune flash tapi balek dengan hampa..
lect tatau nak buat cane mende tuh..
maybe sebab aku nak link flash demi flash..
die just tahu cane nak link scene demi scene..
so kesimpulan nye aku kene buat balek semua nya..
kecewa dengan gagah nya..


balek aja tatau dah nak buat ape..
then member ajak pergi tengok wayang..
nak sangat tengok citer titans tuh..
tapi sampai aja tengok tiket dah abes..
nak tengok semerah cinte stelleto tapi ade yang dah tengok..
so bincangbincang tengok aja citer date nite..
citer yang membosankan pada mulenye..
hampir nak membute aku lam wayang tuh..
tapi biler part tengah dah maken ok..
klaka la jugak citer tuh..
saket hati coz cina depan sit kami memekak..
nak borak pon slow la weh..
da tuh tatau la ape yang lawak sampai die gelakgelak siket nye kuat..
part yang memang lawak ape tah lagi kuat..
aku ade jugak perli gelak kuat kat die sampai member sebelah aku soh diam..
huhauhauhau..


eh leher aku saket nih..
tatau apesal..
die macam lari urat ke ape tah..
malam tadi tido jam 7am kalau tak silap aku..
taley tido tahan saket..


p/s::ade sesape nak tau cane nak link flash dengan flash???

6 comments:

niera the story said...

gi la tgok tutorial flash.

Mr feckry said...

cina kalau sembang, mak bapa dorang dengar pun menyampah.

amie said...

nia,,
alaaaaaaaaaaaaaaaa..
tanak tanak tanak..
kang mesti ngatok tgk tutorial kat tenet..
:(

amie said...

mr feckry,
huahuahuahuaha..
stuju stuju..
:)

╚► capital S hana ◄╗ said...

tru la usha tutorial .
tenet an luas .
hehe (:

amie said...

hana,,
malas nak tgk tutorial..
bukan tak paham..
tak suke..
ekekekke..
:)