Monday, April 26, 2010

project ,project dan project..

salam semuaaa..
dah lame yang bebetol lame tak update blog..
masok blog pon kekadang aja..
balas lawatan kamu yang meninggalkan jejak kat ruang cet..
thanks kerane masih melawat blog yang hampir nak usang nih..


bukan tade idea..
idea datang aja mencurahcurah nak menaep tapi ketiadaan mase menghalang..
mase yang ade hanye untuk project,project dan project..
pagi bangon jam 9 dan menghaneskan mase membuat kerja yang ade..
penat tapi terpakse la kan..
dakni tanak gagal berhenti..


now alhamdulillah dah siap 1 project..
just tinggal lagi 2..
hope boley setelkan dan hantar esok..
bukan hope tapi memang kene siapkan esok..
hehehehe..


sorry eh korang semua yang tak henti update blog..
bukan tanak komen atau tanak jenguk blog korang..
dakni bz yang teramat..
cehh mesti ade yang nyampes an macam dakni sorang je yang stadi..
heheheh sorry la..
dakni kalo dalam keadaan kene anta project nye weeks ni memang agak serabot..


eh ok la..
nak tido coz da penat yang teramat..
sok pagi nak kene bangon awal lagi..
next time bile dakni da abes em dakni jenguk blog kamu semua yahh..
tak lame je pon lagi..
:)


p/s :: sorry tp ego ni menghalang.. :(

3 comments:

miss hav0c said...

wah perojek? *beluu punya otak* haha

khairina said...

gud luck ya..

rossoneri said...

ganbatte!