Wednesday, January 27, 2010

we care..



ok kali ni post siyes..
ip korang ley nampak kat tepi blog aku ade pic we care tuh..
tu salah satu cara yang kite sume ley wat tok membantu orang yang memerlukan bantuan..
sambil suke-suke crite pasal kehidupan kite kan boley buat ni sume..
bukan kuar duet pon beybb..
lagi kite tolong sesame manusie adalah..
mende baek kan bukan susa..


ip korang nak tau pasal adek ammar tu korang mybe ley bace kat adekammar..
siyes kesian kat adek tuh.
hope die kuat tok harong hidup ni dan di kuatkan mak ayah die..
so untuk tlg adek nih,,
korang ley copy or save pic we care adek ammar tu then letak kat blog korang selame seminggu..
maklumat lamjut korang ley dapat kat untukadekammar..
same-same la kite membantu mereka yang memerlukan ok..
ringan sama di jinjing berat sama di pikul..


p/s: 1 mesia wokkkk

9 comments: