Wednesday, January 27, 2010

we care..



ok kali ni post siyes..
ip korang ley nampak kat tepi blog aku ade pic we care tuh..
tu salah satu cara yang kite sume ley wat tok membantu orang yang memerlukan bantuan..
sambil suke-suke crite pasal kehidupan kite kan boley buat ni sume..
bukan kuar duet pon beybb..
lagi kite tolong sesame manusie adalah..
mende baek kan bukan susa..


ip korang nak tau pasal adek ammar tu korang mybe ley bace kat adekammar..
siyes kesian kat adek tuh.
hope die kuat tok harong hidup ni dan di kuatkan mak ayah die..
so untuk tlg adek nih,,
korang ley copy or save pic we care adek ammar tu then letak kat blog korang selame seminggu..
maklumat lamjut korang ley dapat kat untukadekammar..
same-same la kite membantu mereka yang memerlukan ok..
ringan sama di jinjing berat sama di pikul..


p/s: 1 mesia wokkkk

9 comments:

ArmaniWhite said...

tis is gud, bubu! thanks for sharing..
mmt nk pos kat blog gak la..

amie said...

hehhe..
thanks kak nami..
same same tolong adek tu keh..

Azah Rahaman said...

hihik.. sama2 laa kita bantu.. awok?? grrr, kite tak suka daktu.. mncik!!!

amie said...

daktu sape?
arill??
hahahha dakni pon tak suke..
juz suke gune wokk tu aja..

Azah Rahaman said...

hihik..

Kaseh NazLieza said...

dh wat jg kt blog sye...sama2 bntu adik ammar..

amie said...

hehehe kaseh..
mekasey..
samesame la keh..

Anonymous said...

awal yang baik

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女