Sunday, January 31, 2010

valentien day..



sape kat sini (yang masok blog aku la) tak sambot valentien day?
ade sesape nak ngaku tiap tahun sambot valentien day ni tak?
mesti kebanyakkan yang islam akan jawab orang islam mane boley sambot..
caitt padahal tiap tahun dok kumpol duet nak beli hadiah untuk pasangan aite?
hahahaha


mase nak dekat valentien ni semua kedai cube untuk menghasilkan sesuatu yang menarik..
lagilagi kedai munge,bear,restoran yang bertaraf,hotel dan macam macam la..
ade sesetengah kedai macam tu akan wat promosi yang sangat berpatutan..
jatuhkan harga atau buat less untuk setiap barang yang akan dijadikan hadiah..


masemase macam ni jugak banyak kedai yang sengaja nak naekkan harga tu sume..
contohnye macam bunge yang sepatut nye rm5o jadi 2x ganda rm1oo..
coklat tentunye paleng pemes time valentien day nih coklat ferrero tuh(eja betol tak?)
tu harga tayah cakap la kan..
time biase pon da mahal lagi pulak time yang ramai cari..


pape pon harga yang di letakkan kebanyakkan orang takan penah hirau..
macam dalam fikirang setkan "ala sekali setahun aja pon"
kan kan kan korang semua..
lagilagi yang lelaki..
mesti da start pk nak bg ape kat awek..
coklat?munge?bear?
yang perempuan lak mesti dalam kepale dok pk
jam tangan?sport rim kete?or mybe boxer?
kekekeke


macam mane ngan korang lak???
penah bagi ape kat awek or balak korang???

mahal tak???
or korang tak sambot???
mari samesame kongsi..

16 comments:

NARDtheNERD said...

bagi boxer cam best gak en~..hahaha~

mieza said...

wah3...bkn men amie ckp sal valentine..huhuuh..=)

eyma said...

x abes2 boxerrrr!!!!
sipaksipakkk..haha..;P

amie said...

nard,,
hahahaha..
bg je la boxer..
kekekek

amie said...

mija,,
kekekeke..
alaa,,
cakap aja pom..

amie said...

sipaksipakkk..
hahahah

Aiza said...

hahahahaha

eyma said...

siyumsiyumm!!
lalala..:P

amie said...

weekkkk iza..

amie said...

siyumsiyummm..lalallala

eyma said...

siyum sape??????huhh

Aiza said...

wekk bro :))))))

Aiza said...

siyum akk vv laa tu..

Anonymous said...

Ape siyum2 d tmpat awam neh . . M0bid jek leh siyum vV . MuahaHAha

amie said...

siyumm sape lagiiiiii

amie said...

morbid aja muleyy??
so dakni ley kat mane??
lam bilik??
hahahah