Sunday, January 31, 2010

hari ahad..

morningg ollssss..
hari ahad yang di mulakan dengan bangon lambat dan muke yang sembap sahaja..
setelah di akhiri dengan waktu tido yang menakutkan semalam..


weh semalam aku susa tido tau..
aku ngatok giloss tapi tanak pejam mate coz aku penakot..
hahahah
lastlast member aku dengan baek hati nye telah menceriakan malam aku dengan bermaen game yang sangat nguk..
siyes game tu cam ape je..
kene gune web cam..
cam pukol lalat gune tangan kite..
hauhuauha
then budak bilik laen datang untuk bermaen bersame..
cam syial je gelak gelak tetgh malam..
hinsss


then da ok siket aku baring teros tetido..
arini ahad.
mybe aku kene pk pasal esaiment aku siket..
sabtu aja hari untuk melupakan esaiment..
wehweh tiz week kene submit name company tok project ktorg nak kene wat..
grrr matik matik..
ai hate tiz part..
company mane group aku nak terjah nnt..
adoiii..




p/s: ade cadangan tak company kat area ipoh nih??

4 comments:

hAng keBun said...

aku ader cdgn...cari d search google@lain2 khs area d ipoh..akn kuar punyer...siap dgn no tel lg

Eyriqazz said...

hari ahad best..sabtu lagi best coz cuti n bsknya still cuti..hik2

amie said...

hang kebun,,
mekasey tlg..
akan aku buat nnt..

amie said...

eyriqazz,,
sabtu mmg sangat best..
tp ahad da tak best coz kene pk pasal esaiment n pojek yang perlu di hanta esok nye..
kakaka