Wednesday, January 6, 2010

awayyyyy

tata sumee....

away to perak la todayy..
tapi khamis ni aku lek gombak lekk..
ehehehhee..
ade hal kene wat and dak gedik da majokmajok nak aku lek..
mumumumu..

sem baru nak stat da dan aku siyes rase kejap je da sem4..
pastu sem5 then prektikal then keje..
oh yaa,,
pointer aku haritu untuk sem3 boley la..
still melepasi 3..
tapi sumpa aku tak puas hati..
ade lak makhluk allah yang downkan aku tem tu dok cakap aku memacam..
wehh ko nak aku dapat 4plet ke baru ko nk stop talking bout aku hah???
insyaallah aku akan buktikan aku ley jadi dekannnn..
selame ni asek masok merit aja..
sobsss..

sape bace suat kaba?
sal yang ikan besa kan pD tuh..
dak gedik kompem tak bace..
aku tau itewww..
hauhauhahauh,,
eh siyes da takot kan..
parah wehh pakcik tu kene geget ngan ikan tuh..
dorang cakap ikan yu kan..
so ikan yu tu ikan jerung lah..
uwaaaa..
pD pon da tak selamat..
sebek beberape hari sebelum terjadi mende nih ktorg wat pemly day kat sane tade jadi pape..
alhamdulillah..

k tata sume..
do take care atas pape yang korang nak buat..


p/s: ailebyu dak gedikk..muahsss..jgn gegedik yah ai tade..

2 comments:

eyma said...

tataaa youu..:p
pssttt...mane tau i xbace sal ikan tuh...hekss..

i dok uma je nak gegdik cmne..
you 2 yg jgn gegdikk..
kat sane rmai gurlzzz...
jgn baik sgt nak bwak kwn pempuan naik moto tuh..brani la watt.kang gado cm dulu kangg..huhu..

tc also yee..
ily moreee~~
hik:)

capri said...

tata dak gedikk..
ekkeke..
ai tau la..
yu mane salu sangat bace suat kaba..
tengok brite lagi la harapan kan..
iskkk..
yeke tak gegedik??
hahahha..
yeeee..
ai tau la.
kan haritu yu da soh ai pomis??
ekekekke
u t8 k tus dear..