Monday, January 11, 2010

AJL..

wei wei wei!!!
hahahaha..
aku sangat sangat sangat suke aizat menang!!!
lagu kau pergi lak tuh..
sumpah suke giler giler giler lagu tuh..
ley wat aku nanges ip layan..
tem lagu tu sume dak umah aku diam..
senyap dan sunyi..
lirik lagu tu best sangat..
melodi die..
sume best..
dak gedik je tahu cane aku suke giler kat lagu tuh..
hikhikkk..


tapi aku keciwa siket..
aku ingat lagu kita masok gak upenye lagu kau dan aku..
tape la..
nanti dak gedik ley dengar gak..
kekkeke..
cari tau lagu tu dak gedik..
dua lagu ni siyes aku sangat layan..


pasal AJL..
aku rase best..
yaa,,sume muke baru kan..
dorang sume bertenaga..
tapi aku suke gak part yang rock lame tuh..
jayjay ngan search..
berkarok gak la ktorg 1 umah eben kejap kan..
kekekeke..


so kesimpulan nye aku sangat suke AJL kali nih..
puas hati dan 5 mintang!!!
ade sesape nak bantah tak???
kekkeke

zasss tata..
sok aku da stat kelas..
naitt sumeeeeeeeeeeeeeeeeeee..


p/s: mushh dak gedikk ngan kak ctie..

8 comments:

~** PROFFY **~ said...

hahaha ok la Aizat menang daripada Akim or Tomok.. hueheuheuehe

Aiza said...

yup3... best aizat ag dari akim kan... akim dia cover malu ke smlm??? satu ag... nape siaran langsung trganggu ek smlm??? pakcik tu sakit ke??? nama pe tah.. hue3..

capri said...

akim or tomok??
euww..
aku rase ip dorang menag,,
mesti mesia ni da ketandusan bakat seni yang terbaek..
hauhauhua

capri said...

akim bukan cover malu..
die darah gemuroh aja..
kekekek
siaran terganggu???
tu tye pakcik tu la dek..
tak dapek den nak jawab..
huhuhhuhu

Aiza said...

tye pakcik tu??? dia duk kat ne eh?? ekekeke

c + t + i + [E] said...

amieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!!

rindu akak tak?

hahaha! ;P

capri said...

iza,,
dekat ngan umah cs aryana tak silap..
ce try tye cs aryana or g je serbu teros..
hahaha

capri said...

wekk kak ctie..
die je yang tak rindu dak inesen nih..
sobss..