Wednesday, January 27, 2010

tanak update coz tatau nak taep ape..
tapi nak gak update coz rase nak update..
say hye je la..
hyeee semuaaaaaaaaaaa..
lallalalala

welkem welkem tok bebudak kolej yang da berjaya jumpe blog aku dengan jayanya..
segala patah perkataan dalam ni tade kene mengene ngan dunie kolej eh..
so ip jumpe aku kat kolej tolonggg lah tayah nak cakap hal dalam nih..
dan hal kat kolej tolongggg sangat tayah ckp dalam ni gak..

bukan tak suke juz segan..
muahahahha mcm syialll..
tak laa..
siyes tak suke..
(takla tak suke sangat coz aku tau korang hanye bergurau senda kan)
dak gedik ke,bubu keeee..
tayah la tanye dorang sihat ke tak..
oweys sihat sejahtera..
lalalllaal


p/s: dak gedik!!!mushhhhhh..hahahhaha

16 comments:

Aiza said...

hye too :)

~Kak AZZ~ said...

elehhhh......ekekekekke...

pastu lg satu, jg citer hal blog kat piptin yaa...muahahahaha...



larikkkkkkkkkk...........

amie said...

kekeke iza.. :))

amie said...

kak azz,,
haaa tau tape..
kapet tu mcm lg la..
kehidupan laen tuh..
hahaha

~Kak AZZ~ said...

aitttt.....terkejut akak tgk nama amie yg reply komen....salah masok page ke haper akak ni....hahaha...

amie said...

hahah kak azz..
da itu name sayeee..
dak kolej kan cam da banyak tau blog nih..
so gune name capri tu mcm kang dorang rase sengal lak..
hahhaha

eyma said...

lame tak komen2 kat sini.lalala..
ape ni sebot2 sal dak gedikk..hekss.
eh amie,mwah mwahh!!haha;p

eD's photography said...

ala...terasanye aku..ok la..x gurau dah..sori

amie said...

kekekek da gedik..
pggel ai amie??
wahhh..
hahahah

amie said...

ololol ed..
nk trase lak..
bukan ko sorang je pom..
aku guro je lah..
hahahahah

eyma said...

haha...sipaksipakk dak amie!!hakhak

amie said...

suke sgt sipak dakni skrg..sobssss
ini lah nasib dirikk..
padahal org tu tak pena amek kelas silat ke ape pon kan??
hahhaha
ouh yelaa,,
dak akaon mmg bajet tau sume hall..
gaggagaga

eyma said...

hohh..sengallll!!!sipaksipakk lg...haha..
eh leleb jgakk!!heks

amie said...

yelaaa..
sipak la banyak kali..
sob sobsss..
sipak manyak kali tapi leleb tak pom..

eyma said...

ekeke...mengadaaaa...
lelebb lahhhh!!!grrr..

amie said...

da sipaksipakk pai puas baru nak leleb..
sobsobss