Thursday, January 7, 2010

fon baru untuk aku..

salam sumeee..
korang sehat tak???

cehh baek je..
huhauha..

ekceli aku haritu g la mall kat setapak ni haa..
aku cr charger lappy..
then da ade kat part digital tuh aku pegi la survey fon baru..
fon lame aku ni pon cm da bosan je kan..
fon lame kah???
hauhuhaha lame gak la..
bulan bape tah aku beli fon ni taon lepas..
aku memang jenis taley gune fon lebey dari bape bulan..
ip sampai setaon tu maknenye memang terbaek lah..
gaggaga..
then cr cr,sampai 1 kedai aku tye ape fon sony yang terbaru nye..
die tunjok la dlm buku tuh..
aku nak tgk fon 1 nih tapi die ckp fon tuh wat banyak prob..
dan harge pon sampai dekat rm2ooo..

die tnjok aku fon yang nih lak..
pes die tunjok aku teros suke..




 
 

korang pena tengok fon ni tak???
aku rase macam tak sangat coz fon ni baru lagi and ip nak kene tempah..
siyesly aku suke giler fon nih..
smart je..
die ade 2 kaler 1 itam putih 1 merah putih..
kamera die 5 mP..
display skrin die besa gak le..
besa siket dari yang aku punye fon sekarang ni mybe..
harge die aku rase murah kalo nak di bandingkan dengan rupe die..
dalam rm8++ je..
name fon ni sony ericsson yari model..


so pasni target aku adalah fon baru..
dak gedik yu bagi ke tak ai nak gakkkkkkkkkk!!!!
tak kire ai mesti dapatkan fon nih..
kene stat saving lagi kali ni..
untuk kepuasan diri..

mesti korang pk aku giler fon kan???
yup aku sangat giler kepade fon baru..
aki taley ip fon tu aku gune lelame sangat..
kang macam macam aku komplen pasal fon tuh..
lagi dak gedik tak larat dengar..
ahhahaha..
keh kehh..
aku saje kongsi minat..
mane tau korang ade minat yang same ley kongsi kan..
adiosss



9 comments:

zaza said...

yup2 kna tmpah.. abg iza pun dah tmpah hp neh.. tuk sapa??? de laa.. nnt celeb iza punya birthday bro cap akan tau okeh..

eyma said...

xyahhhhhhhh!!!!!!

~** PROFFY **~ said...

aku suka gakkkkk

capri said...

ecehh..
tok iza la tuh..
sobsss

~Kak AZZ~ said...

selagi enpon akak tak rosak, selagi tu la akak guna...tak kuasa nak beli baru...penat wooo cari duit ni....lain la mcm kamu, ada duit PTPTN....ekekekke....

capri said...

kak azz,,
ptptn???
dakni tak dpt ptptn kak..
huhuhuh..
dakni since dulu mmg giler kat fon baru..
yaa,,
mybe buang duet tapi da minat dakni ke arah itu..
nak wat cane kan..
huhuh

Aiza said...

hmmmmmm

capri said...

awat nye tu iza?

Aiza said...

ahahahah...nating