Thursday, November 25, 2010

selamat hari khamis!

selamat tengahari malaysia!
hari ini dimulakan dengan sesi mencuci rumah..
habes satu rumah dakni cuci..
dan kucenkuh si memey telah di kurung di dalam bilik..
biasa la kan kucen..
kalau kite buat kerja rumah dorang pon sebok nak "tolong"..
lastlast kene kurung dalam bilik..
bukak pintu tengok dah tido..
lololo pity you my baby..
sape suroh nakal!


ape cerita korang harini?
dah lunch?
ke baru nak sarapan waktu nih?
ke ade yang tak bangun lagi menghadap rezeki dunia?
hehehehe..
harini tatau nak merepek ape..
sekarang dah boley update blog selalu..
just lack of idea je la..
so kesimpulan nye akan melakukan blog walking aja..
serius ni dah bape hari dakni dok blog walking tak ingat dunia..
maken hari korang punye blog maken best kan?
tak macam dakni nye blog..
maken hari maken membosankan..
lalalalalalal *ayat sadis*


banyak yang saket sekarang nih..
yahh malaysianye perubahan cuaca susah nak tafsir..
kejap panas kejap panas..
kalau panas je pon kite masok office masok kelas kene aircond..
then keluar office keluar kelas teros kene panas..
masuk rumah terus mandi..
semua tu punce sesak napas,demam,saket kepala and semua la..
jage diri guys..
kesihatan adalah segalanya untuk kite..
dok kejar harta aja tp lastlast badan saket tak gune kan..


p/s :: sape yang follow please tinggal link or komen ea.nanti dakni will follow you back. :)

2 comments:

aNaYaNa said...

hehe..selamat ari khamis jugak..

kesihatan kena jaga..
waaahh..saya pon baru sedar kene jaga..hiksss..

amie said...

yana,,
baru sedar kene jaga?
cehhh..
hahahah.. :)