Saturday, November 13, 2010

berakhir sudah..

semlm penamat untuk sem ni..
exam da habes..
rase macam tak caye aja..
da dekat 3 tahun aku kat sini..
semlm lepak kedai makan jam 12..
"abe" kedai makan tu belanja kami makan..
perghh kekenyangan..
ramai aja kat situ..
kami memenuhi ruang..


ermm..
selasa ni aku ade final presentation..
takot cuak semua ada dalam diri aku sekarang ni..
tatau cane nak present nanti..
mesti orang akan cakap, ala present aja la..
tapi wehh, untuk berada di depan orang yang akan menghakimi hasil kerja adalah sesuatu yang sangat menakutkannn..
pape pon kene kuat! 
sekejap je pon kan..
telan je la pahit manis dorang akan caakp nanti..


sekarang dakni dalam proses untuk beli phone baru..
yeee..
blackberry torch akan aku dapat..
tp tatau dari mane duet akan turon dan dari mane aku nak dapat..
hope secepat yang mungkin..
dan please syarikat phone..
tayapah kuarkan phone lagi dahhhhh..
aku benci la korang..
suke je bg aku habes duet..
sony ericsson aino aku gune baru je tak sampai 4 bulan..
dah nak blackberry torch pulak..


eh aku nak tolak la sony aino aku..
ade sesape nak beli?
aku tatau nak tolak bape..
huhuhuh..
waranty card semua ade lagi dan dalam keadaan yang baek..
isk..
sayang je nak jual..
tp maaf la aino..
saye suda jatuh cinta sama blackberry torch..
sesape tahu harga pasaran die sekarang tak?
or kat tempat yang murah jual phone TAPI ori..


ah tatau dah nak mengarut ape..
tata ols..
:)


p/s :: gedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

3 comments:

nurfaiz shaidan said...

I heard from my friend yang BB Torch retail price dia around 2000++

Better check with shop, for confirmation :)

.sweet-ants. said...

ermm lps ni msti rindu zmn study kan?
gudluck utk presentation, doa byk2

CeNta Maya said...

amie meh jual kt akk aino tu brape amie nak tolak?