Monday, February 7, 2011

hari isnin hari ini..

hari isnin dah..
now kat office dan jam menunjukkan jam 3.o9pm..
pagi tadi bangun dengan muka semberkk..
mengantok giler sebab masih dalam mood nak cuti..
tapi terpaksa jugak bangun sebab company ni tak tuka name atas name my dad and my mum lagi..


dari pagi tadi masuk office tadek mood..
tade mood nak buat kerja..
tade mood nak buat pape..
semua lah tade mood..


bukan sebab cinta ye..
tapi sebab tade mood lah..
saket perut weh!
*larik pergi toilet*
yee aku tengah menaep nih tapi kena lari pergi toilet kejap..
kenape tah dah masuk 5 kali aku masuk toilet buang air..
semalam makan lauk kenduri sambal ayam masak merah dia basi..
patot bau laen macam..
ayah aku tak makan tapi aku tanye dia..
and dia cakap makan je..
aku lahap aja lah..
hahahah!
tapi tapi bila aku buang air kan berdarah..
nanti kena pergi cek.. :(


sekarang dah tanak sedey..
nak happy je..
thanks yang bagi sokongan..
kak nami *link blog sumel dia* mekasey ea.. 
hah tengok kena promote blog yang sumel..
kekekekek
silersiler korang pergi blog dia..


teheeee tak sabar nak pulang..
lagi 2jam nak balek..
nak ambil fon..
ye saye akhirnya dapat blackberry torch!
mumumu my fon..
haha!


ok done boss datang..


p/s :: tingin makan macammacam and buat macammacam bila duet banyak.tak suka sebab bila nak jadi penjimat!

6 comments:

Shamsuddin Amin said...

biase la..
pas cuti mesti rase mls... huhu

Azza Firza said...

weeeeee, pas makan boleh tidur, selamat berehat abang !

ArmaniWhite said...

so, beh ke tak blekberi tuh? x suka meh pass kat akak...lalala

amie said...

shamsuddin,
haaa tu la..
sokmo malas nak pi keja kalau dah pas cuti panjang..
huu

amie said...

adek,pas makan ley tido ape?
kalau kat office taley camtu pon.. :(

amie said...

kaka santek,,
beh ke tak ke tanak pass kat sesapa..
hoho ;p
okay la buat masa nih.saye tak terer lg nih..
huhuhuh