Tuesday, February 15, 2011

apa kena kau ni?

hye kawankawan mari baca qurann..
kekekkeke..
salamsalam semua kawankawan..


BOSAN..
ye itu adalah katakata untuk masa sekarang ye..
dengan fon dah tak berbunyi *sbb buat silent*
eh taktak..
sebab dah tak ada siapa nak mesej saya *tipu*
tapi betol lah!


yelaaa..
sekarang siapa je nak ambil tahu pasal dakni..
ada mesej dengan si gedik tapi tapi tapi..
asik bergaduhhh aja macam kucen dengan tikus..
ah tape la asalkan mesejjj *bluwerkk*
tapi selaen si gedik?
tadak dah yang nak mesej..
huuuu sadis kesian..


hurmm..
jiwa kacau tapi malas layan..
ye semua orang suroh amie kuat amie kuat sambil jd pompom guys..
nampak tak dakni tengah kuatkan diri ni?heeee
lamalama fikir,,
amieee..let it be la..
semuanya bukan dalam kawalan kau..
tengok lah dia selesa dengan siapa buat masa nih..
kalau kau macam ni lagi dia rimas..
so bagi dia masa..
pastu amie jawap,,
memang nak bagi dia masa..
tapi kalau dalam bagi dia masa tu dia dah ada orang lain?
pastu roh jawap,,
semuanya ketentuan tuhan..
gagagagaga *senyap*


so dengan ini saya membuat keputusan untuk kuat!
byebye lemah!
tapi ambil masa la kan..
hehehehhe
mana boleh mendadak macam tu aja nak jadi kuat..
nak pergi gym lagi angkat berat semua..
baru ley kuat.. ;p


saya saya say tatau nak post apa..
sekarang kan tengah jiwa kacau so dah lah amie!
kang semua orang tanak masuk blog kau sebab emo kau!
okay bye!


p/s :: hehehehhee

3 comments:

.sweet-ants. said...

wuwuwuuu ;(
kalau masih syg cubalah sedaya upaya meraih hatinya kembali..

::FAIZ FARISH:: said...

Stuju ngan Sweetants

miss chekleen said...

woot woot
alaaa, sian ko kan..
sila tabahkan hati..