Wednesday, February 9, 2011

budak sekolah dotdotdot???

tajuk mesti mengundang tetamu datang melawat..
siapa yang mahu melihat apa yang berkaitan dengan tajuk di atas?
cepat cepat!


scroll scroll
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
tak sabar la tuh!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

.
.
okay tadak sebenarnya..

actually nak cakap pasal tajuk di atas..
haritu kan dakni ada la bukak nuff statistik..
nak usha ape topik orang link ke blog ni kan..
hah dapat yang itu la atas tuh!

klik untuk pembesaran
tanak tunjuk statistik bape sebab shaye shegan tak banyak visitor

maybe ade yang tak nampak or kabur..
meh nak gtau..
most of the topic adalahhhh.................
  • Budak sekolah
  • budak sekolah ber*men
  • awek sekolah
  • budak sekolah raba
  • budak sekolah berani
  • budak sekolah perempuan merokok
  • budak sekolah seksi
  • seberani budak sekolah
  • budak sekolah merokok

tengokkk semua budak sekolah..
ingat blog aku ni jual budak sekolah ke apa?ni baru tengok yang minggu nih..
rasa nak gelak pon ada..
amboii pakcik makcik abang adek kakak semua..
apa ke menda lah korang search kan..
tade kerja laen ke korang nak buat selaen tengok mendamenda tuh?
pergi la cuci pagar rumah ke, potong rumput dengan gunting ke..
ni ada masa aja cari mendamenda macam tu kan?
mesti korang frust gila caricari jumpa blog aku..
hahaha

p/s :: insaf insaf la sape yang dok cari maklumat terkini tak berguna.. ;p

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

hahahahahahahaha kekadang akupun kene gak mcm ni