Tuesday, May 3, 2011

introduce our new baby.. :))

currently watching hikayat merong mahawangsa HD at astro first..
aaaa bored..
dari semalam am watching the same stories..
kakak ah ni suke stephen rahman..
hero cerita tuh..
dah tengok kat wayang, tapi beli lagi kat astro first..
ahh semalam beli dilarang masok..
sorry but cerita tu langsong tade bintang aku nak bagi..
rugi gila and sangat bosan cerita tuh..
well, bukan tak sokong cerita seram melayu..
but jangan pandang belakang still the best for me..
even santau pon menarik perhatian aku untuk tengok..
tapi cubaan yang menarik..


okay guys..
introduce Mea Sarra Amanda..
actually dalam facebook dah naek nama budak kecit nih..
dah dekat sebulan pon dia lahir..
just dalam blog je tade kesempatan nak keluar muka dia..
*sebenarnye tatau how to update blog using my bb. haha pity me aite..
lahir on o5/o4/2o11 and time 2345. haha 11.45pm la..
macam ade konspirasi siket time die nak keluar..
4cm baru dah kena tolak masok labour room?
huhuhuhu..
then dorang gunting siket dalam 4.3cm macam tu dah keluar kepala..
semua nurse terkejut..
but kuasa tuhan kan..
alhamdulillah selamat dalam masa tak sampai setengah jam..


this is our Mea Sarra Amanda..


dah 3hari.. :)


pic ni dalam lappy dah elok masok sini jd mcmni pulak.
sengetkan la kepala korang ea. haha! geram doh kaki diaaaa

zzzzz~~

well, tengok tangan lukaluka. haha! eh tu sebab kucing.. :)

p/s :: do loveyou mea..


1 comment:

aNaYaNa said...

mea so cute!congrates!:)