Wednesday, May 11, 2011

package percutian murah.

bosan..
aku bosan..
sangat bosan..

sekarang dalam mood nak pergi bercuti..
nak pergi release tension..
perlukan tempat yang sangat teman..
nak masa yang lebih bersama kawan dan sahabat..

dah berapa lama cari tempat percutian yang okay..
yang sesuai dengan kewangan..
tapi tak jumpa pulak..

ada sesiapa tahu memana yang ada tawarkan pakej percutian yang murah?
yelaa student kan..
mana nak banyak sangat duet pongg..
kekekee
mesti ada yang tahu bajet student macam mana kan..

nak tempat yang tenang..
ada laut..
boley lepak dengan kawan..
tanak yang tempat huha huha..

kalau ada sesiapa tahu bagi tahu ea.. :)

p/s :: sayang, awak je tau apa saya rasa sekarang..

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

bestnya g bercuti... jelez