Sunday, April 17, 2011

finally..

saye minta maaf blog..
dah lama abai kamu..
bukan sengaja tapi sebab kamu ade malware..
malas nak update sebab tade orang boley masok..
dah cuba buang tapi tak boley..
tapi sekarang rasanya dah okay..
saye bukak pon dah tade pape malware warning..
lepas ni saye janji selalu update ea?
saye da happy sekarang..
ade dia yang teman harihari saye..
ade si kecil juga yang warnai harihari saye..
sekarang baru semangat nak jalanjalan kat blog orang..
hihihih seronok!


p/s:: saye merindui kesayangan.. :)

8 comments:

papabear said...

banyak betul blog yg kena malware sekarang ni..

ArmaniWhite said...

da tade da malware kat sini.. dia da penat dok jaga blog ko ni bubu

aNaYaNa said...

yeay da bebas!hehehe

Scya LollitA said...

tu la . saket jiwa . cik scya x kena lg . mnx simpang lah

amie said...

papa bear, kann.huhuh.semak betol..

amie said...

kak nami, huahuahuaha..
elok la tuh die penat.sy pon penat dah nak tgk warning die..

amie said...

anayana, yeayyy! hinshins

amie said...

scya, sgt semak jiwa kalau kena.da try buang dr source die pon ade lg.huhuhuh.lame gila blog ni kena..