Friday, April 22, 2011

saya seorang bekas pelajar..

actually menda ni dah lepas lebih seminggu..
yaaa finally am done with my diploma..
setelah 3tahun mengharungi..
12 april haritu tarikh keramat untuk presentation final untuk seorang student kolej dakni..
esok nak present baru mlm ni dakni sebok buat slide..
haih la amie..
dah 3tahun masih tak berubah..
tak sabar nak tunggu grad!


kul 7am kelam kabot mandi semua terus pi kolej..
sampaisampai terus present..
cungap aku.hahahaha


alhamdulillah lect berpuas hati dengan kerja aku sepanjang masa practikal..
3 bulan practikal kat telekom malaysia sangat membawa seribu kenangan..
pergi meeting sana sini..
buat itu buat ini..
kena marah dengan customer..


untuk ape yg aku boley say about practical training was 
am hundred percent agree that the industrial training program have achieve its entire primary objective.
pracktikal jugak bg aku the best way to prepare student in facing the real working life.
yela kalau tade practikal student tade experience untuk bekerja..
face alam kerja bukan senang..
dok kat kolej kerja apa semua tak siap kene marah je..
tatau boley ask lect..
ni kat tempat kerja nak tanye sape..
takan nak tanye manager?
hauhauhauha mati kena maki..


then aku habes practikal bulan 4..
lahir pulak anak buah pertama aku..
mea sarra amanda..
hihihihi aku la yang palieng over kan..
yela nak adek, aku la adek..
tup tup ade pulak baby dalam rumah..
mau tak aku yang meloncat..
nanti aku upload picture die ea..
si comel..
harini dah 3minggu da usia dia..
alaaa..
cepat besar ye mea..


next entri saye letak pic dia banyak banyak..
bye!


p/s :: baby, iloveyou..

8 comments:

Zuewairy said...

tahniah... sambung lg la pasni:)

h4ni3 said...

hoyeayyy..

dah merdeka la ni?
tahniah! tahniah! :))

amie said...

zuewairy,
aaaa.tatau lg sambong ke tak.
huhuhuh
fmily suroh sambot tp rase kepala mcm dah beku je.hahahah

amie said...

hanie, masey.. :)
merdeka! hahahaha

lala said...

congrat! :)

amie said...

lala.. :))
mekasey.ala dip je pong.huhuhuh

mar yanie said...

skang ni mmg hepi la. bila dh lama2 terasa rindu pulak nk belajar.ade kawan2..T T

amie said...

mar,,
aah.mcm dah masok kolej rindu mase sekolah.kekekeke.. :)