Tuesday, August 16, 2011

istimewanya 01 / januari?

ramai yang tanya aku apa bestnya lahir tarikh new year..
ramai jugak yang cakap seronok nye lahir sama dengan hari new year..
ada yang tahu aku lahir tarikh sama dengan new year?


sebenarnya tadelah seronok mana pon..
ah memang tak seronok lah..
sebab tak seronok adalah kerana..
dah tentu jam 12am tepat o1.o1 line telefon akan busy gila!
busy sebab orang semua sibuk nak wish kengkawan anak bini selamat tahun baru..
so memang tadek la mengharap wish message dari kawankawan dan tersayang..
semua tak lepas kot..
nak gayut pon memang ikot nasib..
kalau dah line busy macam jem ada accident lori dengan ketapi tu memang jangan lah mimpi..
nak dengar kesayangan nyanyi birthday song pon jangan mimpi..
baek tidur je dan bangun esok pagi barulah berpeluang baca semua message yang baru masuk..
then kalau dapat call free tuh barulah call si kesayangan untuk dengar die jerit "sayang happy birthday"!
tu kalau dapat lah call free..
kalau macam aku ni tadek dah..
haritu cek no meksis ni tah nama mana yanag kena..
padahal terangterang aku potostet ic untuk daftar no nih dulu..
sedey betol.. =="


lepas tu sebab kan cuti..
so memang semua ada plan sendiri lahhh!
kesabaran sungguh wei!
semua macam vvip nak kena booking awalawal untuk spend time with..
nanges sungguh birthday sorangsorang..
so kesimpulan birthday sesorang lah kat rumah..
nak keluar sorang memang tak dapatlah..


so apakah keseronokan birthday masa new year?
seronok lah sebab birthday nih satu dunia cuti..
kahkahkahkah
lepas tuh ada bunga api pung pang di udara..
silalah feeling macam bunga api sambut birthday kauu..


dah bye!

p/s :: moga setiap kali hadirnya tahun baru, aku maken kuat untuk menjalani kehidupan..

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI