Friday, June 11, 2010

bantuan pakar sony ericsson aino! please!!!



okay kali ni sangat memerlukan bantuan kamu semua..
ade sesape tahu camner nak gunekan sony ericsson aino?
dakni baru beli dan masih tak mampu nak buat pape lagi..

erkk tade la tak mampu sangat..
macammacam dah godek tapi masih banyak la yang tatau..
selalu beli gune user guide aja tapi kali ni dapat user guide bahasa perancis..
so agak kelam siket..
nak pergi kedai tu balek macam kemalasan aja..
tapi kalau tade yang mampu nak tolong dalam ni terpakse la pergi kedai tu balek..


dakni nak tahu kalau gune camre fully 8mp memang screen die tak penoh ea?
kalau gune yang 6mp aja fully screen?
and and and macam mane nak gune bluetooth die?
tu untuk call and mp3 kan?
kalau tak silap la..
camner nak masokkan lagu dalam bluetooth die tuh?
coz try gune cable and gunekan stand die,just detect fon aja..

untuk bluetooth tak detect pon?
or ade cara laen untuk masokkan lagu dalam tuh?



please please kalau ade sesape tau macam mane nak gune tolong dakni..
pity me tiap hari godek fon..
huhuhhuh..


sangat hope okay..
:))


p/s::: terime kasihhh.cek nuff yang pertame suda sampai.. :))

5 comments:

Lala Lulu said...

kalau gune nokia 3310 je ?

camne ?

Aiza said...

cari lam google tade ea ?

dakMikez said...

yg ko beli menda tu wat hape.

Hunny said...

alahai...tak reti jugakkk

Internet business at home automated system said...

Hope that through the network to help more health or economic needs a friend
Easy on the method used to help alleviate their financial burden while allowing family members restore their health,
Through the Internet at home, you can easily understand the cause ...
Free registry experience:
http://sn.im/vemma_usa
Thank you for your time reading, do not give up the chance to even know, know no loss to you!