Thursday, September 2, 2010

budak sekolah..

hye korang!
aku tak suke lah tengok budak sekolah sekarang nih..
semua nak advance kemaen..
ouh keluar dengan balak dan awek macam kau seorang ade kekasih..
adekadek sekali,,
please la wehh..
korang muka pon budak sekolah lagi..
keluar pegang tangan macam tanak lepas..
peluk pinggang awek macam die da jadi bini kau..
siyumsiyum awek depan makcik pakcik..
rabaraba awek macam budak sangap..


-google/hahh buat ape tuh?haha-

pastu awek sekolah ikot laki merempit..
ape la nak jadi ngan korang nih..
da la perempuan pastu pi ikot lelaki merempit..
ingat kalau kau jatoh motor tuh then muke kau cacat laki tu nak amek kau bini?
ciom tapak kaki pon tade dorang nak amek kau jadi bini dorang..
ingat dorang tu sayang kau ke?
dorang tuh semua ade calon dah..
tu yang dok angkat kau kehulur kehilir..
calon dorang dok simpan kat uma,blaja masak blaja sembahyang..
yang korang dok kene kenduri kene willi sane sini..
korang dah rabak,dah jatoh,dah cacat dorang tinggal ja..

-google/ni ha contoh.iskiskkk.ade adek mcm ni aku hempok aja-

ade lagi aku nak membebel nih..
budak sekolah PEREMPUAN hisap rokok..
haaa haaaa..
mane nak lari?
meh meh bace nih..
aku tak kesah korang tu nak isap rokok..
tapi korang sekolah lagi kan..
duet belanja sekolah buat beli rokok kan?
sape ajar nih?
pi beli tabung,pi simpan..
aku dulu isap rokok amek rokok member je tau..
huahauhauhuaha
ni pon sekarang dah benti..
erkk tade la benti sangat..
tapi aku tape..
korang tuh ngan pakai baju sekolah lagi..
lepak ngan balak,rokok kene paw..
weh tolong lah..
kalau da laki/balak korang sendiri bagi korang isap rokok,tu namenye nak memaen..
haihh

-google/hahhh hahhh! haihh-

ade lagiiiiiiiiiiii..
budak sekolah yang dok melepak kat shooping mall pakai baju sekolah..
kalau ye pon nak ponteng sekolah ke,nak lari tuisyen ke..
tolong la tuka baju..
tak profesional langsong aku tengok..
aritu pegi shopping mall nih,,
tengok budak sekolah kene kejar dengan pakgad..
huahuahuahuaha rase macam nak join kejar then da dapat hempok pale sekorsekor..
nak kate pandai,,pangai macam kurang je..
nak kate bodoh,,pegi pulak sekolah..
pastu kene tahan nanges mintak jangan bagitau makpak..
tau takotttt.kalau aku yang tahan korang tu aku sendiri pi hanta jumpe makpak..

-google/padan muka.weeee-

dan yang lastttt..
budak sekolah bergaduh..
ni lagi aku rase nak sipak terajang aja..
gado sebab ape?
sebab balak kau balak aku juga..
sebab ape lagi?
sebab awek kau awek aku jugak..
lagilagilagi sebab ape?
sebab kau curik pen basah aku!
muke yang bergaduh ni semua mntk kene campak lombong..
yang bergaduh siap pakai baju sekolah nape?
fikir kau hebat?
ouh aku bergaduh pakai baju sekolah..
aku lah budak gangters yang hebat..
macam bodoh okay?
pakai baju koyakkoyak ah baru hebat..
ni pakai baju sekolah..
ape barang?

-google/kan nampak tak supan tuh-


wkakkakakkakaa..
dah dah amie..
abes semua penin bace bebelan kau..
please bebudak sekolah,korang akan jadi dewasa dan habis sekolah juga..
sabar dan alami zaman sekolah korang dengan sebaik mungkin..
korang takkan dapat dan akan rindukan saat tuh semua..
jangan cari masalah saat korang bernama pelajar sekolah sebab korang akan dapat masalah biler korang dah akhiri zaman tu semua..
tok pelajar lelaki,,
tayah jadi player sanagt la..
sebab korang yang perlu jaga perempuan..
dan untuk perempuan yang masih bersekolah,,
tayah bangga sangat dapat balak yang dah berkerja..
95% dari mereka just nak barang korang sebab minda korang masih nak berseronok..
jage maruah korang dan diri korang sebaik mungkin..


p/s::: semua ayat dalam nih adalah sukasuka disaat aku tensyen nak exam..
sebarang ketidak puas hatian atau keraguaan harap maaf..
cerita tiada kene mengena antara yang mati tetapi ade kene mengena yang hidup..
gambar diambil adalah di internet dan segala pertanyaan adalah kepada google..
peace dan yang baek jadikan nasihat yang jahat abaikan..  ;p




8 comments:

.sweet-ants. said...

huh!!!
mmg bengang ngan dak2 skolah zaman sekarang ni
yg buang anak tu dorg lah

sugar2 kapas strawberry said...

ohhh..ni la yg bakal pimpin negara nti taw..cmnila..ni cth2nya yg dakni kasi..bgs btl..klau adik aku..aku sepak2 je.

Redbloodsnow said...

haa tuh lah amie. aku pun kureng berkenan ngan perangai budak sekolah skrg nih. x sedar diri tu msh gune duit mak pak. ade ati nak bersikap kerek²

blah lah..hehe.BTW, aku suke nah ngan entry nih.

nabilah_2908 said...

takut juga bila mengenangkn ms depan negara kita nnti...

silap2...negara kita akan di jajah sekali lagi...hrum...

jom ke APA KATA HATI pulak,
DOA QUNUT

amie said...

sweet ants,
ya ya betol..
tu sume yang buat buang anak tuh.iskk

amie said...

kaka gula kapas,,
hahahaha!
yuyup tu bakal pemimpin negara..
kalo adek dakni kene sipak terajang dah..

amie said...

red,,
kekekekeke..
gune duet makpak pi lepak shopping mall..
beli rkok pastu kene paw.kekekeke
mekasey like.. :))

amie said...

nabilah,,
hurmm..
huhuhuhuh..
arap jao la kene jajah lek tuh..