Tuesday, August 25, 2009

haahhaha.....

aku tatau pon nak letak title ape kat post ni senanye..juz nak cite..td aku cet la kat box mamat tuh,,lupe lak name die,aku panggil die shai ja..da cet-cet,ade satu tu die tak paham ape aku cakap..ngan slambek adap die kate aku ni merosakkan bahasa ngan tulisan aku..siap cakap "bahasa budaya bangsa" kat aku..waklusss!!!then tanye umo aku bape,bile aku jawab,die kate "patot la..budak 90an"..ade kaitan ke weh!!!hahahha..so ip budak yang tulisan besa kicik tu lak,dak bape puloh-an??akkaka..susa sangat ke nak paham ayat aku??aku rase ok je..selagi bebudak kat kapet tuh nampak and ley bace ape aku taep,kre still ok la kan..kan kan kan mod??
huahuahuah..cam la mod nak sangat kan usha blog aku..hahahah..

2 comments:

Sis-Lin said...

nnti masukkan shoubox nye lak..dftr je kt msjbox tu dulu..free 30hr trial.. http://www.msjbox.com

Sis-Lin said...

sori sis ke dapo td..
cap..cmni,cap gi kt dashboard,pastu klik layout, pastu klik add gadjet tu,pastu pilih html/java skript..pastu gi kt msjbox tu dftr,bila dh dftr nnti bkk kt panel setting dia,gi klik kt html code,nnti cap copy html code msjbox tu pastu cap paste kt tmpt add gadjet td tu...pastu save..faham?